10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Kastamonu Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Sistemi’ nin çağdaş gelişmesinde etkili olan, bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini gösteren yansımalar yapan, çevresi ile birlikte ülkemizin kalkınmasında etkili insan üreten bir merkez olmaktır.

Misyon: Kastamonu İlinde;Milli Eğitim sistemi’nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, milli birlik ve bütünlük içinde, çevresi ile birlikte ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında nitelikli insan gücü kalkınmasını yapan, eğitim ve öğretim sürecine yön veren, bağlı kurumların ve çalışanların etkinlik ve verimliliklerini-çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini-sağlamaktır.

Başarılar: (Bu bölüm yapım aşamasındadır) Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılında Liselerarası Voleybol Turnuvasında İl birinciliği almıştır. 2010-2011 öğretim yılı Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında okulumuz 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 mansiyon ödülü almıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kastamonuakml.meb.k12.tr

Adres - İsmailbey Mahallesi Kışla Caddesi No1 37100 Kastamonu

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - İsmailbey Mahallesi Kışla Caddesi No1 37100 Kastamonu

Ulaşım Şehir içi toplu taşıma araçlarıyla ulaşılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi